Çekiliş forumda yapılmakla birlikte face grubumuz üyeleri de katılmaktadır. Face grubu üyelerimizin çoğunun forumda hesabı yok bir kısmının forumdan haberi de yok malesef. Burada amacımız forumdan haberi olmayan face üyelerini foruma kazandırmak ve en azından bir kısmının foruma devam edebilmesini sağlamaktır. Yani sonradan üye olanlar da bizim ailemizdendir. Bu nedenle protestonuzu anlamakla birlikte katılımınızı yukarıda yazdığım çerçevede düşünerek tekrar gözden geçirmenizi rica ediyorum. Ayrıca linea'sı olmayanlara haksızlık olacak gibi ama forum linea üzerine olduğundan ve hediyelerimiz linea üzerine olduğundan dolayı katılım sadece linea sahipleri ile sınırlı kaldı malesef.
Eyw Erhan abi. Ben bu sosyal medyanın mantığını halen anlayamadım Samet ustam syglar slmlar sizede.Çekiliş bahane dostluklar baki
Aleyküm selam kardeşim. Gerçi benim araba 1.6 olduğu için 5 litreye yakın yağ alıyor..Bana çıkmaz ya çıkarsa da 3.2 yada 4 litre yağ yollarlarsa yine işimi görmez. Bedevinin bahtsızı derler ya o benim işte..
Sorun yok 5 litre göndeririz. Onu dert etmeyin.
Değerli Fiat Linea Ailesi,25 Ekim Pazar günü yapacağımız çekilişle, 5 üyemize Petronas Selenia Motor Yağı hediye ediyoruz.Katılım şartlarımız aşağıdaki gibidir. Tüm üyelerimize başarılar diliyoruz.KATILIM ŞARTLARIÇekilişe katılmak için Fiat Linea aracınızın fotoğrafını bu gönderinin altında paylaşmanız yeterlidir.Her araç çekilişe sadece 1 defa katılabilir.Başka gruplara ait sticker bulunduran araçlar çekilişe katılamaz.Motor yağı hediyemiz hem benzinli hem de dizel araçlar için geçerlidir. Çekiliş sonrasında aracınıza uygun olan Selenia motor yağı tarafımızca gönderilecektir.Çekilişimiz 25 Ekim Pazar günü saat 20:00 da canlı yayında yapılacaktır.Yapacağımız çekilişte 5 üyemize Petronas Selenia Motor Yağı hediye edeceğiz.Fiat Egea kullanıcılarımızın bu çekilişe katılmamaları önemle rica olunur. Egea sahibi üyelerimiz için de ayrı bir çekişi düzenleyeceğiz. Detayları çok yakında http://www.fiategea.org forum sitemizde paylaşacağız.
aracımın resmını nasıl göndereceğim olmuyor resim ekle butonuna tıkladığımda bu simge cıkıyor yardım
İki araçta hanemize ait. İkisi de 1,3 Multijet Euro5 95hp. Biri active plus, diğeri Lounge. İnşallah ihtiyacı olana çıkar. Hayırlısı bakalım ☺️👍