*

Çevrimdışı semih48

• 58
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea 1.3 Multijet Active 90hp
  • Araç Modeli: 2008
  • Donanım: Active
  • Kan Grubu: 0 Rh -
  • Km: 75000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Can sıkıntısı neler yaptırıyor
« : Mayıs 22, 2013, 06:31:31 ÖS »
hava sıcak, iş yok, gelen giden yok, arayan soran yok....siz olsanız ne yapardınız? ben oyalanacak bişey buldum:)

*

Çevrimdışı urfabirecik

• 439
  • +3/-0
  • İbrahim Halil
  • Araç Marka ve Modeli: Honda Jazz
  • Araç Modeli: 20012
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Can sıkıntısı neler yaptırıyor
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2013, 07:19:32 ÖS »
İyi emek vermişsiniz. Çok ta güzel olmuş. Tebrikler. İnsan bunu çocuğuna "al oyna" diye vermeye kıyamaz...
"İmaj hiçbir şey..."

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
  • Araç Marka ve Modeli: Honda Civic 1.6 Premium Otm. ECO-LPG
  • Araç Modeli: 2013
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2013, 09:45:44 ÖS »
Hos :-)
Eski bir FİAT Linea 1,6 MJ Lounge kullanıcısı

*

Çevrimdışı bezek207

• 449
  • +12/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2011 - Beyaz
  • Donanım: Active Plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 44.000
« Yanıtla #3 : Mayıs 23, 2013, 12:52:10 ÖÖ »
böyle şeylere bayılıyorum.küçükken 90 lı yıllarda gazeteler karton maketler verirdi kocaman evler şatolar bally ( yapıştırıcı ) ile yapıştırır dururduk :D yalnız şuan boş zamanım olursa uyurum :D güzelim uykuya hasret kaldım.sınavlar bi yandan hayat bi yandan ev derdi öğrencilik hayatı bitsede normal bir birey gibi aile hayatı yaşasam hayalleri kuruyorum. 1 haftalık tatilim olsa memlekete giderim 2 gün yolda geçiyor 2 gün yol yorgunluğu zaten geriye birşey kalmıyor :D yazın stajım var + tekrar Lys ye giriyorum ona da extra çalışıyorum.

*

Çevrimdışı semih48

• 58
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea 1.3 Multijet Active 90hp
  • Araç Modeli: 2008
  • Donanım: Active
  • Kan Grubu: 0 Rh -
  • Km: 75000
« Yanıtla #4 : Mayıs 23, 2013, 10:37:59 ÖÖ »
böyle şeylere bayılıyorum.küçükken 90 lı yıllarda gazeteler karton maketler verirdi kocaman evler şatolar bally ( yapıştırıcı ) ile yapıştırır dururduk :D yalnız şuan boş zamanım olursa uyurum :D güzelim uykuya hasret kaldım.sınavlar bi yandan hayat bi yandan ev derdi öğrencilik hayatı bitsede normal bir birey gibi aile hayatı yaşasam hayalleri kuruyorum. 1 haftalık tatilim olsa memlekete giderim 2 gün yolda geçiyor 2 gün yol yorgunluğu zaten geriye birşey kalmıyor :D yazın stajım var + tekrar Lys ye giriyorum ona da extra çalışıyorum.
evet az uğraşmadık 90larda maketlerle hiç unutmam her hafta o zamanlar yeniyüzyıl gazetesi çeşitli maketler verirdi 4 gözle beklerdim hafta sonunu..hey gidi günler....bu arada sınavlarında başarılar dilerim..

*

Çevrimdışı bezek207

• 449
  • +12/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2011 - Beyaz
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 44.000
« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2013, 02:44:01 ÖÖ »
evet az uğraşmadık 90larda maketlerle hiç unutmam her hafta o zamanlar yeniyüzyıl gazetesi çeşitli maketler verirdi 4 gözle beklerdim hafta sonunu..hey gidi günler....bu arada sınavlarında başarılar dilerim..
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. 90 lı yıllar aklıma geldikçe insan özlüyor o zamanlar harçlığımızdan kesip radikal yeniyüzyıl gazeteleri alırdık heyecanla maketleri yapardık annem hep kızardı evi çöplüğe çevirdin diye elektrikli süpürgemiz yoktu sarı süpürgelerle süpürürdü evi :D şimdiki ergenleri görünce insan hayattan soğuyor hiç kaset doldurmak nedir bilmezler hemen youtubeden dinlerler.biz öyle her istediğimiz müziği dinleyemezdik müzik marketlerin önünde kaset doldurmak için günlerce beklerdik.evde tv açılınca herkes oturur izlerdik şimdi herkesin kendi odası var kimse kimseyi görmüyor bile  :(

*

Çevrimdışı abdullah_arıcı

• 4039
  • +32/-16
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Araç Modeli: 2011
  • Km: 136700
« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2013, 10:08:06 ÖÖ »
eline sağlık güzel olmş