Her sene Mayıs ayında soğuğu yiyoruz ya da yağışla karşılaşma riskimiz oluyor. 15 Mayıs Salı Ramazan Ayı başlıyor. 17 Haziran Pazar günü ise bitiyor.Bu buluşmayı ya 15 Mayıs'tan önce yapacağız ya da Ramazan Bayram'ından sonraki hafta sonu. Bir diğer seçenek ise Ramazan Ayı içerisinde yapılacak bir iftar organizasyonu.Benim önerim ise Ramazan Bayramı sonrasındaki ilk hafta sonu: 24 Haziran 2018 Pazar günü.yer önerisi: Bu sene Abant yerine Yedigöller yapsak nasıl olur?
Alıntı yapılan: hekanic - Ocak 23, 2018, 09:49:13 ÖÖHer sene Mayıs ayında soğuğu yiyoruz ya da yağışla karşılaşma riskimiz oluyor. 15 Mayıs Salı Ramazan Ayı başlıyor. 17 Haziran Pazar günü ise bitiyor.Bu buluşmayı ya 15 Mayıs'tan önce yapacağız ya da Ramazan Bayram'ından sonraki hafta sonu. Bir diğer seçenek ise Ramazan Ayı içerisinde yapılacak bir iftar organizasyonu.Benim önerim ise Ramazan Bayramı sonrasındaki ilk hafta sonu: 24 Haziran 2018 Pazar günü.yer önerisi: Bu sene Abant yerine Yedigöller yapsak nasıl olur?Yedi göller güzel olur. Farklı bir yer görmüş olur gelenler. Ramazan bayramı sonrası bence olur ama hem okul tatillerini başlangıcı hemd milletin tatil planları yapıp tatile gittiği dönem başlangıcı olduğu için katılım etkilenir mi değerlendirmek lazım. Hüseyin bu arada Ankara grubu küçük bir buluşma istiyor. Bir ara bir çay içelim.
Alıntı yapılan: Erhan - Ocak 23, 2018, 10:57:25 ÖSAlıntı yapılan: hekanic - Ocak 23, 2018, 09:49:13 ÖÖHer sene Mayıs ayında soğuğu yiyoruz ya da yağışla karşılaşma riskimiz oluyor. 15 Mayıs Salı Ramazan Ayı başlıyor. 17 Haziran Pazar günü ise bitiyor.Bu buluşmayı ya 15 Mayıs'tan önce yapacağız ya da Ramazan Bayram'ından sonraki hafta sonu. Bir diğer seçenek ise Ramazan Ayı içerisinde yapılacak bir iftar organizasyonu.Benim önerim ise Ramazan Bayramı sonrasındaki ilk hafta sonu: 24 Haziran 2018 Pazar günü.yer önerisi: Bu sene Abant yerine Yedigöller yapsak nasıl olur?Yedi göller güzel olur. Farklı bir yer görmüş olur gelenler. Ramazan bayramı sonrası bence olur ama hem okul tatillerini başlangıcı hemd milletin tatil planları yapıp tatile gittiği dönem başlangıcı olduğu için katılım etkilenir mi değerlendirmek lazım. Hüseyin bu arada Ankara grubu küçük bir buluşma istiyor. Bir ara bir çay içelim. Bu konuyu Ankara buluşmasında tartışabiliriz. O halde hemen buluşma için kolları sıvayalım madem böyle bir talep var.Tarih ve mekan önerisi alayım Erhan abi