*

Çevrimdışı birmilyoncu

• 28
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Hiçbiri
  • Km: 232000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Orjinal OPAR kutudan VALEO çıkması
« : Haziran 01, 2025, 09:32:16 ÖS »
arkadaşlar bu gün parçacıdan üstüne bastıra bastıra orjinal opar debriyaj seti istedim. satın aldım geldim. kutuyu açtığımda içinden valeo marka debriyaj seti çıktı. bu nasıl oluyor bi şey söyler misiniz doğru mu bu yanlış mı nedir.

*

Çevrimdışı hellobaby

• 111
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: linea
  • Araç Modeli: 2014
  • Motor: Hiçbiri
Ynt: Orjinal OPAR kutudan VALEO çıkması
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2025, 10:54:59 ÖÖ »
arkadaşlar bu gün parçacıdan üstüne bastıra bastıra orjinal opar debriyaj seti istedim. satın aldım geldim. kutuyu açtığımda içinden valeo marka debriyaj seti çıktı. bu nasıl oluyor bi şey söyler misiniz doğru mu bu yanlış mı nedir.

Ustam valeo, luk gibi markalar zaten bu işin piri konumunda, büyük ihtimal firmalar da bunlara kendi logolarını bastırıp ürettiriyor zaten, ama ille de opar dıyosan 1.3 için internette opar güçlendirilmiş baskı balata setleri var, normallerinden daha mı çok dayanıyor bilmiyorum, parçacıya geri giderseniz güçlendirilmiş olan neymiş bir sorabilirsiniz, bize de paylaşırssnız seviniriz. Valeo sıkıntı çıkarmıcaktır ama baskı balatada işçilik sıkıntı çıkarıyor, bizim piyasa ustaları malum genellemeyelim ama. İşinin arkasında duran bir yere yaptırın başınız ağrımasın sonra.

*

Çevrimdışı birmilyoncu

• 28
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Hiçbiri
  • Km: 232000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2025, 02:30:24 ÖS »
Bugün kutudan çıkan valeo markayı taktım aracıma şuanda her şey normal. bir çok parçacıya sordum tanıdık bi kaç ustaya sordum hepsi orjinal oparın kutu baskı balata setinin içinden valeo marka çıkar dedi.

ayrıca baskı balata değişimi sırasında bilyanın başına yüzey alanını genişleten bir bilezik takıyorlar. bende bu parçayı taktırdım. baskıya bir tık daha iyi basarak kronik linea cartlamasının önüne geçiyor ve ayrıca çatallarının ömrünü uzatıyor bilgisi aldım.

*

Çevrimdışı pixel

• 924
  • +5/-1
  • Araç Marka ve Modeli: 2009
  • Araç Modeli: linea
  • Donanım: Emotion Plus
  • Kan Grubu: AB Rh +
  • Km: 185000
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2025, 01:56:56 ÖS »
Bu parça işi biraz karışık ,aracıma orj Lancıa  kutusunda krank kasnağı almıştım ,
seneler önce 550 tl vermiştim ,Valeo markalı kasnak ,ozamanlar 470 tl fiyatı vardı ,
neyse ,tamirci eskisini söktü ,kasnak valeo markalıydı , Lancıa kutusundan da  Valeo çıkmıştı ,
ben sadece bir lancıa karton kutu için yıllar önce 80 tl vermiş oldum .