Hayırlı satışlarınız olsun.
Hayırlı satışlar olsun. Egea mjet nasıl bi araç. Problem cıkarırmı acaba. Bende düşünüyorum. Dizeldende korkuyorum biraz artık. Benim araçta dizel ama dpf egr vs yok. Egea dizel alıp başımıza dertmi alırız diye çekincelerim var
Bizde 2015 1,6 otomatik egea var, otomatik şanzıman, elektriksel bağlantı kabloları, şanzıman beyni v.s. daha 30bin km olmadan değiştirildi 8 - 10 defa yolda bırakınca bizi. Az daha mahkemelik oluyorduk. Düz viteslileri çok güzel bence. Yenilerinde adblue var. Açıkçası benim sattığım lineada 2012 1,3 tü dizel ve egr problemi yaşamadım çünkü ayda bir iki defa 60km üzeri yola gidip geliyordum...
Hepinize teşekkürler ben egea 1.4 almak için satışa koydum aracı ailede 1.4 egeada var Lineayı verip onu da 1.4 egeaya çevirmeyi planlıyorum. Egea 1.3 Multijetler forumlardan gördüğüm kadarıyla Linea 1.3 Multijetler kadar sorunsuz değil özellikle marş uzatma sorunu çok fazla ben egea 1.4 den memnunum
Açıkçası 1,3 multijetten sonra 1,4 benzinliyi ben hiç beğenemedim performans olarak. Hem tüplüsünü hemde benzinlisini kullandım tork 1,3e göre yaklaşık yarısı kadar düşük olduğu için bana keyif vermedi. Sıfır egeada bulmuştum aslında ama almadım. Şuan hafif ticari olarak 2023 model opel combo life kullanıyorum 1,5 litrelik dizel motoru var 300nm torku var, 8 ileri tam otomatik eat şanzıman ile birlikte harika bence. Lineadan sonra sanki çağ atlamışım hissi verdi bana.
Forumda alışkanlık oldu ara ara girip bakıyorum
Saygılar...