cümleten s.a dostlar ;
dün mesire yerinde oturmuş püfür püfür esen rüzgarda çayımı yudumlarken sigorta şirketinden aradılar bu ayın sonunda biten zorunlu trafik sigortasını haber verdiler tüm keyfim kaçtı. Yahu arkadaş geçen sene 1.500 TL ye yaptırdığım sigorta bugün olmuş 3.380 TL tamam zamalanır eyvallah da bu kadar olmaz arkadaş... bugün çıkıp tüm sigortacıları gezecem bakacam araştıracam. sizlerin bu konuda görüşleri nedir
Aleyküm selam, bence de iyi çıkmış senin demekki uzun yıllar hasar dosyan yok indirimli basamaktasın, yoksa kimbilr kaç TL çıkardı, bence internetten birkaç güvenilir site var ordan da teklif al, hatta e devletten bile alınıyor sanırım, kasko poliçeler nette değişiyor ama sigorta da durum değişmiyor neyse o, yani uygun bulduğun ve sorun çıktığında hasar durumunda seni yormayacak bir şirket olursa iyi olur, bence trafiğin bitiyorsa kasko da bitiyordur, benim 2008 linea ya 3.600 a yaptım geçen mayıs ayında., internette ak sigortadan. Şirket olmaz demişti ama nette teklif veren firmalar oldu ben de yaptırdım. Kasko önemli yaptırmanı tavsiye ederim, şu zamanda mazot benzin bile 34 e 35 e çıktı Allah korusun Ters bir konumda araç kalsa, çekici bile kimbilr kaç TL isticek, o yüzden kasko teklif al derim yoksa eğer