*

Çevrimdışı 7805

• 165
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT LİNEA 2017
  • Araç Modeli: 2017 1.4 77 HP
  • Donanım: Pop
  • Km: 36.000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
Trafik sigortası neden bu kada pahalı ??
« : Temmuz 20, 2023, 11:07:04 ÖÖ »
cümleten s.a  dostlar  ;
dün mesire  yerinde  oturmuş  püfür püfür  esen rüzgarda  çayımı yudumlarken sigorta şirketinden aradılar  bu ayın sonunda  biten zorunlu  trafik sigortasını  haber verdiler  tüm keyfim kaçtı.  Yahu  arkadaş geçen sene 1.500 TL ye yaptırdığım sigorta bugün olmuş 3.380 TL  tamam zamalanır eyvallah da  bu kadar olmaz  arkadaş... bugün çıkıp tüm sigortacıları  gezecem bakacam araştıracam.  sizlerin bu konuda görüşleri nedir  ???

*

Çevrimdışı AndroLin

• 289
  • +1/-0
    • https://blog.yakupulutas.com/
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Araç Modeli: 2011
  • Donanım: Active Plus
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Ynt: Trafik sigortası neden bu kada pahalı ??
« Yanıtla #1 : Temmuz 20, 2023, 03:39:14 ÖS »
baya uygun çıkmış. yaptır hemen.
Linea araca sahipsen bu siteye girme..!
https://blog.yakupulutas.com/
Teyp Kodu için : https://teypkodu.com/
Whatsapp : https://wa.me/message/IXDQXOUYZ7FIA1

*

Çevrimdışı hellobaby

• 103
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: linea
  • Araç Modeli: 2014
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #2 : Temmuz 20, 2023, 09:03:16 ÖS »
cümleten s.a  dostlar  ;
dün mesire  yerinde  oturmuş  püfür püfür  esen rüzgarda  çayımı yudumlarken sigorta şirketinden aradılar  bu ayın sonunda  biten zorunlu  trafik sigortasını  haber verdiler  tüm keyfim kaçtı.  Yahu  arkadaş geçen sene 1.500 TL ye yaptırdığım sigorta bugün olmuş 3.380 TL  tamam zamalanır eyvallah da  bu kadar olmaz  arkadaş... bugün çıkıp tüm sigortacıları  gezecem bakacam araştıracam.  sizlerin bu konuda görüşleri nedir  ???
Aleyküm selam, bence de iyi çıkmış senin demekki uzun yıllar hasar dosyan yok indirimli basamaktasın, yoksa kimbilr kaç TL çıkardı, bence internetten birkaç güvenilir site var ordan da teklif al, hatta e devletten bile alınıyor sanırım, kasko poliçeler nette değişiyor ama sigorta da durum değişmiyor neyse o, yani uygun bulduğun ve sorun çıktığında hasar durumunda seni yormayacak bir şirket olursa iyi olur, bence trafiğin bitiyorsa kasko da bitiyordur, benim 2008 linea ya 3.600 a yaptım geçen mayıs ayında., internette ak sigortadan. Şirket olmaz demişti ama nette teklif veren firmalar oldu ben de yaptırdım. Kasko önemli yaptırmanı tavsiye ederim, şu zamanda mazot benzin bile 34 e 35 e çıktı Allah korusun Ters bir konumda araç kalsa, çekici bile kimbilr kaç TL isticek, o yüzden kasko teklif al derim yoksa eğer
« Son Düzenleme: Temmuz 20, 2023, 09:06:17 ÖS Gönderen: hellobaby »

*

Çevrimdışı 7805

• 165
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT LİNEA 2017
  • Araç Modeli: 2017 1.4 77 HP
  • Km: 36.000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #3 : Temmuz 21, 2023, 12:40:27 ÖS »
Aleyküm selam, bence de iyi çıkmış senin demekki uzun yıllar hasar dosyan yok indirimli basamaktasın, yoksa kimbilr kaç TL çıkardı, bence internetten birkaç güvenilir site var ordan da teklif al, hatta e devletten bile alınıyor sanırım, kasko poliçeler nette değişiyor ama sigorta da durum değişmiyor neyse o, yani uygun bulduğun ve sorun çıktığında hasar durumunda seni yormayacak bir şirket olursa iyi olur, bence trafiğin bitiyorsa kasko da bitiyordur, benim 2008 linea ya 3.600 a yaptım geçen mayıs ayında., internette ak sigortadan. Şirket olmaz demişti ama nette teklif veren firmalar oldu ben de yaptırdım. Kasko önemli yaptırmanı tavsiye ederim, şu zamanda mazot benzin bile 34 e 35 e çıktı Allah korusun Ters bir konumda araç kalsa, çekici bile kimbilr kaç TL isticek, o yüzden kasko teklif al derim yoksa eğer

evet en uygun 3.300 TL ye  bukduk ordan trafik sigortasını  yaptıracaz...
evet çok şükür  hiç kazamız belamız  yoktur  7. basmakatayız.   internette  trafik sigortası  kim yapıyor ben sigortam.net den fiyat  aldım 3.600 tl çıktı  kasko derseniz  bugüne kadar aracıma  hiç kasko  yaptırmadım onunda  fiyatları  çok yüksek  paranın şu kıt zamanında... 
ayrıca sabah sabah  çok içeri girdim lastk hava kaçırıyordu  sibop değişti  180 TL para verdim sensörlü olduğu için farklıymış  bunun sibobu.  işle rkesat meteliğe kurşun atıyoruz  herşey aşırı pahalı valla billa...

*

Çevrimdışı Oburix

• 53
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 96000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2023, 03:51:37 ÖS »
cümleten s.a  dostlar  ;

Aleykum selam, bence de fiyatı çok uygun çıkmış hocam..
02.06.2023 tarihinde benim de sigorta son bulmuştu. Geçen sene sağ arka kapıdan çarpılmak suretiyle kaza geçirmiştik. Suçlu ben oldugumdan dolayı (karşı tarafın 100km/h hızını isspatlayamadım ki..) kasko vardı kaskodan yaptırmıştık. Kazadan dolayı sigorta bu yıl biraz fazla çıktı. sanıyorum 5200 Tl ödedik. Hanım da kasko da yaptıralım dedi ona da 6200 tl ödedik. Gerçi kredi kartı ile hallettik ama olsun yine de her ay taksit parası gibi ödüyoruz..
Gidemediğin yer senin değildir.