15.09.2021 tarihinde ozel serviste disk ve balata degistirdim. Ozel servis olduklari icin karismadim, kendilerine biraktim. Diski trw, balatayi apetech takmislar.
19.09.2021 tarihinde denizli-fethiye yaparken 1300 metreden inis yaparken (araci asla bosta indirmem, klima da acik motora ek yuk bindiriyor hizlanmasina musade etmiyor) frenler hafif sisti, cok isinmistir diye düşündüm az yavasladim öyle indim.
Fethiye merkezden oludenize inerken balatalar hic tutmaz oldu. Arabayi zorla durdurdum. 600 km yol yapmis balata yokus asagi inerken yandi, araba duman altinda kaldi. Alev aldi sandim aracta hamile esim, 1 yasinda bebek ve 3 kisi vardi. Arabayi hemen boşalttık yangin tupune kostum ancak alev olmayinca kendi sogumasini bekledim. Frenler hic tutmuyordu, 190 km yola cekici cagirmak zorunda kaldim araci Denizliye cektirdim. 800 tl cekici ucretini ve yeni balatalari onceki balatalari takan servis karsiladi.
Pazar gunu tum gunum rezil oldu, coluk cocuk dagin basinda kaldik. Asla tavsiye etmiyorum bedava verseler kullanmayin. Hayatinizi riske atmayin.