Manifold ve egr yi temizleteceğim.Usta contasınıda al değişelim dedi.Parçacının verdiği tek parça halinde bir conta,nette ve youtube ta bazı videolarda baktığımda 4 parça halinde olan conta var.Tek parça halinde olan da uyuyor mu yoksa değişeyim mi.
Bildiğim kadarıyla söyleyeyim, o contaların yuvalarının kenarında kertik oluyormuş, aldığın conta da aynı yerde kertik olması gerekiyormuş orjinal olduğunu anlamak için, çakma ya da yan sanayi olan contaların kenarı düz ve kertiksiz oluyormuş, belki bu bilgi işine yarar
Şimdi YouTube tan biraz daha video izledim de bazı euro5 lerde parça parça olan conta bazılarında birleşik olan conta var.
Aldığın parça orjinal duruyor, bence parça parça yerine senin aldığın bütün conta daha iyi gibi, egr manifold temizliğine kaç lira diyorlar
Çoğu yer 3000e yapıyor.Armut uygulamasından bi arkadaş 600tl demişti ona gittim dün.Manifoldu sökemedi 1 tane vida baya sıkı ya kırılır ya yalama olur baş tarafı dedi,sökmekten vazgeçtim dışardan doğru temizledi.Egr,boğaz kelebeği baya baya doluydu.Hatta egr borusunun sadece 1 deliği açık kalmıştı.
Manifold da çıkaymış güzel bi temizlik olacakmış bu kadarı da iyi, araçta performans artışı olmuştur, güle güle kullan
Güzel olmuş, güle güle kullanın