*

Çevrimdışı BSelhep

• *
  • 1605
  • +7/-2
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea Stil Paketli
  • Araç Modeli: 2011
  • Donanım: Active Plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Km: 127000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Ynt: Linea'ya Sonradan Hız Sabitleyici Takılır MI ? TAKDIRDIM OLDU
« Yanıtla #30 : Nisan 02, 2013, 12:21:14 ÖÖ »
Taner beyin aracı otomatik vitesmiydi yoksa manuel mi?

*

Çevrimdışı umit55

• 1225
  • +19/-1
  • Ümit BAYAR
  • Araç Marka ve Modeli: peugeot 308 1,6 hdi
  • Araç Modeli: 1.6 actuel
  • Kan Grubu: B Rh -
  • Km: 45000
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #31 : Nisan 02, 2013, 12:22:45 ÖÖ »
Taner beyin aracı otomatik vitesmiydi yoksa manuel mi?
manuel hız sabitleyici 4 ve 5 nci viteslerde 80 km nin üstünde çalışır otomatik yada manuel olması farketmez
YENİ YENİ L İ N E A

*

Çevrimdışı canaksoylu

• 21
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: linea emotion
  • Araç Modeli: 2010
  • Donanım: Emotion
  • Km: 97000
« Yanıtla #32 : Nisan 02, 2013, 02:05:27 ÖÖ »
zincirli kuyu fiat servisini aradım servis bölümünden teknik bir arkadaşla görüşmek istedigimi söledim. uzun ugraşlardan sonra bagladılar telefona. çıkan kişiye 2010 linea emotion 1.3 sahibi oldugu ve hız sabitleyici taktırmak istedigimi söledim. kişi sonradan hız sabitleyici takılmıyor dedi. ses tonu yeterince ukala idi ve başından savar bir tavrı vardı. bir arkadaşım servisinizde taktırmış aynı model ayn ı versiyon araca die zarf attım yedi. evet bir aralar takıyorduk ama garanti kapsamında olmadıgından bir problem karşısında zor durumda kalmamak için artık takmıyoruz bayilerde böle bi işlem artık yok geçen sene bir kaç kişiye takmıştık dedi. :) bnde hani takılamıyordu diince. yani bayi olarak biz bu işi yapmıyoruz dedi. dışarda yaptırabilirsiniz dedi. sonra başka bir servisi aradım ve cc koluna sahip aynı anda far senserü ve yagmur sensörünüde barındıran ünitenin fiyatını sordum 700 lerde bişi dediler :) ama internette bir ara bende 350 tl ye görmüştüm. nereden bulabilirz ki ebay dan fln filan yada italyadan fln getirtebilecek yokmu içinizde????
forever linea :)

*

Çevrimdışı canaksoylu

• 21
  • +0/-0
« Yanıtla #33 : Nisan 02, 2013, 04:34:17 ÖÖ »
Mokia isimli uyemiz yaptirdi. Kolu temin etmek zor denilmisti. Servislere de sormus arkadaslar, takilmaz demisler. Cikmacidan kolu alip, isin ehli ustalara sormak lazim. GP forumu ben de takip ediyorum. Direksiyon tuslariyla da kontrol saglamislar. Illa kol olsun diye bi sart yok.

Ben de bu konuyu merak ediyorum.

Tapatalk'tan gonderildi.

kol olmadan nasıl olcak ki eger baska bir kontrol aygıtı varsa uydurulabilecek çok guzel olur en guzeli orjinali ama cok para dio bu gıcık servisler 700 tl gibi bir fiyatı var 700-800 de kimse vermez bi cc iççin.

zaten işi kolu temin etmekte gerisi cok kolay. beyinden cc secenegini aktif et ha tabi bide sinyal ünitesinin komple değiştirilmesi var kolu alsak bile üniteyi anca bir ustaya değiştirtcez artık 3-5 bi sakal ustaya ama koll cok paraaaaa.

*

Çevrimdışı linea_3455

• 550
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Araç Modeli: 2012
  • Donanım: Urban
  • Km: 60000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #34 : Nisan 02, 2013, 10:02:01 ÖÖ »
merhaba arkadaşlar bu işi yapabilecek yetkili servis biliyorum maslak sanayide akpınar oto var orda bu işi yapabiliyorlar oraya gittiğinizde peyami beyi bulun sizi yetkili bülent ustayla görüştürsünler.

ben bu konuyla ilğili kendisiyle görüşmüştüm sadece ekranda cc ışıgının yanmadıgını söyledı geri kalan fonksiyonlar sıkıntısız bir şekilde çalışacak demişti

*

Çevrimdışı ugur7006

• 48
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 70000
« Yanıtla #35 : Nisan 03, 2013, 01:10:41 ÖS »
Ben izmir Çağdaş beyle görüştüm ,şuan grande puntolara takıyorlar,linea için sordum geri dönüş yapıcaklar yapılıp yapılamıcağı hakkında çünkü punto ile lineanın beyinlerinin farklı olduğunu söyledi,punto ile lineanın kol aynıysa ellerinde mevcuttur veya nereden temin edileceği hakkında bilgi alınabilir.

*

Çevrimdışı hasanevcek

• 158
  • +7/-1
  • Araç Marka ve Modeli: ford c max
  • Km: 33000
« Yanıtla #36 : Nisan 03, 2013, 06:43:11 ÖS »
eğer yazılım sorunu olmazsa ve blue &me yok ise bu  linkdeki kol olur,blue&me varsa biraz daha masraf etmek gerekiyor http://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/index.php?route=product/product&path=20_65&product_id=3280                                                 http://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/index.php?route=product/product&product_id=3067
« Son Düzenleme: Nisan 03, 2013, 08:03:33 ÖS Gönderen: hasanevcek »

*

Çevrimdışı abdullah_arıcı

• 4039
  • +32/-16
  • Km: 136700
« Yanıtla #37 : Nisan 03, 2013, 08:28:59 ÖS »
Ben izmir Çağdaş beyle görüştüm ,şuan grande puntolara takıyorlar,linea için sordum geri dönüş yapıcaklar yapılıp yapılamıcağı hakkında çünkü punto ile lineanın beyinlerinin farklı olduğunu söyledi,punto ile lineanın kol aynıysa ellerinde mevcuttur veya nereden temin edileceği hakkında bilgi alınabilir.

sizi takip ediyorum sonucunu bıldırırsenız sevinirim
FORUMUN ACİL DESTEK EKİBİ

*

Çevrimdışı canaksoylu

• 21
  • +0/-0
« Yanıtla #38 : Nisan 03, 2013, 10:28:14 ÖS »
eğer yazılım sorunu olmazsa ve blue &me yok ise bu  linkdeki kol olur,blue&me varsa biraz daha masraf etmek gerekiyor http://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/index.php?route=product/product&path=20_65&product_id=3280                                                 http://www.fiatyedekparcacim.com/urunler/index.php?route=product/product&product_id=3067

blue&me olursa ne açıdan masraf etmek gerekiyor ki onu anlayamadım bide üstteki g.punto kolu onda far sensörü yok benm aracımda far sensörü yağmur sensörü blue&me var alttakindenmi almam gerek 500 küsür lira olandan acaba. digerinin tek farkı far sensörü olmaması 200 tl lik bir fark için far sensöründen vazgeçrim cok kullandığım bişi diil. :)  bir kişi alıp denese aslında 4-5 kişi siparişle piatparçaçcıma indirim bile yaptırtabilirz aslında :):):) olmamı?

*

Çevrimdışı BSelhep

• *
  • 1605
  • +7/-2
« Yanıtla #39 : Nisan 03, 2013, 10:35:20 ÖS »
Konuyu bende takip ediyorum ve bu iş için para ayırabilirim uzunyolda çok ciddi faydası olacağını düşünüyorum çünkü. Aslında yaptırmış olan bir arkadaş varmış ama burada bizimle henüz patlaşmadı deneyimlerini.

*

Çevrimdışı canaksoylu

• 21
  • +0/-0
« Yanıtla #40 : Nisan 04, 2013, 03:04:22 ÖÖ »
Konuyu bende takip ediyorum ve bu iş için para ayırabilirim uzunyolda çok ciddi faydası olacağını düşünüyorum çünkü. Aslında yaptırmış olan bir arkadaş varmış ama burada bizimle henüz patlaşmadı deneyimlerini.

kimse o kişi ulaşalım bir an önce yokmu bilen? bi kişi kolu alıp denese eminim bir çok kişi olacak ne bilim sökmeyi takmayı bilen bir elektrik ustası fln olsa içimizde denese cok güzel olacak. şimdi 500 lira ver kolu al sonra ustaya taktır 20-30 ona salla bide 25 tl lik bir kapak almak gerekiyor. sonra fiat ecu scan ile cc yi aktif et fln filan bide olmas ise :) 600 lira gibi bir para çöpe gider 150-200 olsa denicem ama 600 ü riske atamıyorum. yokmu deniyecek yada yaptırmış olan biri yaff ???? :(

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
  • Araç Marka ve Modeli: Honda Civic 1.6 Premium Otm. ECO-LPG
  • Araç Modeli: 2013
« Yanıtla #41 : Nisan 04, 2013, 07:20:27 ÖÖ »
bu kadar onemsemyin cruise controlu. Bununla birlikte cruise u olan ucuncu aracim, cok az kullaniliyor. Turkiyenin yollari ve trafigi uygun degil bence bu donanima. Bu kadar paraya degmez
Eski bir FİAT Linea 1,6 MJ Lounge kullanıcısı

*

• 4039
  • +32/-16
« Yanıtla #42 : Nisan 04, 2013, 07:31:46 ÖÖ »
yok abicim paylaştı ama eskı forumda kaldı. 300 tl tuttu diye hatırlıyorum

*

Çevrimdışı BSelhep

• *
  • 1605
  • +7/-2
« Yanıtla #43 : Nisan 04, 2013, 09:23:20 ÖÖ »
cruise controlu Ankara-İstanbul ve Ankara-Alanya Ankara-Mersin gideceğim için istiyorum, Üç yolda düz ve hıza müsait, cruise controlu açıp radar derdinden kurtulmak benim düşüncem.
Öyle hız meraklısı değilim araç 90-110 arası sabit gitsin yeter bana. Ankara'da kim yapar garantili olarak bu işi bir konuşsak kendisiyle...

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #44 : Nisan 04, 2013, 10:37:53 ÖÖ »
mersin otobanını bilemem, ama istanbul ankara otobanında, 110 kmh sabit hız ile, özellikle kocaelinden sonra imkansız gibi. Sık sık istanbul-ayvalık-izmir yoluna giderim. toplam 500 kmlik yolda sadece bursa otobanında, o da uygun saatte çıktı isem açabiliyorum.

Maalesef kamyonlar ve dengesiz süratte gidenler CC yi aktif kullanımı engelliyor. sürekli frene basmak gerekiyor, ya da vites düşürmek...vs yani CC yi devre dışı bırakacak şeyler. Ha adaptif CC olur eywallah, ama normal CC, özellikle bizim ülkemizde çok da aktif kullanılamıyor kanaatindeyim. Demek istediğim 500-2000 TL arası bir para ödenecek, üstüne sonucun ne olacağı belli değil (bazı servisler yapıyor, bazısı olmaz diyor, yapan varmış onu arıyorsunuz....yani çok da yapılan bişey değil, biraz meçhul) onun için gereksiz demiştim.

Ama tabi keyif sizin, araç sizin, para sizin. Saygı duyarım.

*

• 4039
  • +32/-16
« Yanıtla #45 : Nisan 04, 2013, 02:11:23 ÖS »
cruise controlu Ankara-İstanbul ve Ankara-Alanya Ankara-Mersin gideceğim için istiyorum, Üç yolda düz ve hıza müsait, cruise controlu açıp radar derdinden kurtulmak benim düşüncem.
Öyle hız meraklısı değilim araç 90-110 arası sabit gitsin yeter bana. Ankara'da kim yapar garantili olarak bu işi bir konuşsak kendisiyle...

ankara da birmot varmı eğer varsa oraya gıt abicim çünkü orada yapmışlardı eğer nasl yapmış derse antalya bırmota telefon açıp bilgi alsınlar

*

Çevrimdışı BSelhep

• *
  • 1605
  • +7/-2
« Yanıtla #46 : Nisan 04, 2013, 03:48:06 ÖS »
mersin otobanını bilemem, ama istanbul ankara otobanında, 110 kmh sabit hız ile, özellikle kocaelinden sonra imkansız gibi. Sık sık istanbul-ayvalık-izmir yoluna giderim. toplam 500 kmlik yolda sadece bursa otobanında, o da uygun saatte çıktı isem açabiliyorum.

Maalesef kamyonlar ve dengesiz süratte gidenler CC yi aktif kullanımı engelliyor. sürekli frene basmak gerekiyor, ya da vites düşürmek...vs yani CC yi devre dışı bırakacak şeyler. Ha adaptif CC olur eywallah, ama normal CC, özellikle bizim ülkemizde çok da aktif kullanılamıyor kanaatindeyim. Demek istediğim 500-2000 TL arası bir para ödenecek, üstüne sonucun ne olacağı belli değil (bazı servisler yapıyor, bazısı olmaz diyor, yapan varmış onu arıyorsunuz....yani çok da yapılan bişey değil, biraz meçhul) onun için gereksiz demiştim.

Ama tabi keyif sizin, araç sizin, para sizin. Saygı duyarım.

Biliglendirmeniz için çok teşekkür ederim Tolga bey.
Ben iş yerimize ait bir mercedesle istanbul dan gelirken kullandım ve çok hoşuma gitti sistem. Tabi Türkiye yollarında genel olarak kullanmak sıkıntılı. Bu sebeple sizlerden bilgi almaya çalışıyorum. Hiç birimizin havaya atılacak parası yok. Faydası olmayacak yada sonucun ne olacağı meçhul bir sisteme para yatırmak doğrumu onun hakkında bilgilenmeye çalışıyorum.

*

Çevrimdışı maycicek

• 311
  • +2/-12
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Donanım: Emotion Plus
  • Km: 15000+
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #47 : Nisan 04, 2013, 08:52:23 ÖS »
cruise control güzeldir..

engeli frene basmadan hızlanıp geçebilirseniz eğer daha sonra ayağınızı gazdan çekince gene ayarladığınız hızda devam edersiniz..

Haftasonları istanbuldan tekirdağa gidip gelirken kullanıyorum hep, bi kere alışınca çok keyifli gelecektir..

çok sıkışık trafikte tabiki zor ama 90-100 la giderseniz baya baya kullanırsınız gibi geliyor..

*

Çevrimdışı canaksoylu

• 21
  • +0/-0
« Yanıtla #48 : Nisan 05, 2013, 03:36:29 ÖS »

engeli frene basmadan hızlanıp geçebilirseniz eğer daha sonra ayağınızı gazdan çekince gene ayarladığınız hızda devam edersiniz..

Haftasonları istanbuldan tekirdağa gidip gelirken kullanıyorum hep, bi kere alışınca çok keyifli gelecektir..

çok sıkışık trafikte tabiki zor ama 90-100 la giderseniz baya baya kullanırsınız gibi geliyor..

usta linealarda hız sabitleyici nasıl çalışıyor guzelmi yoksa idare edermi hız sabitleyici acınca yol bilgisayarı ekranında hız sabitleyici devrede zart zurt herhangi bir şey yada bir uyarı cıkıyormu?
 birde silecek far ve hız sabitleyici kollarındaki fonksiyonlar nelerdir? yağmur sensörünün ayarı far sensörü vede hız sabitleyici var onun dışında kolda herhangi farklı bir şey kontrol eden bir özellik varmı?  bunları bizimle paylaşırsan sevinirim. saygılarımla..

*

• 4039
  • +32/-16
« Yanıtla #49 : Nisan 05, 2013, 03:53:36 ÖS »

usta linealarda hız sabitleyici nasıl çalışıyor guzelmi yoksa idare edermi hız sabitleyici acınca yol bilgisayarı ekranında hız sabitleyici devrede zart zurt herhangi bir şey yada bir uyarı cıkıyormu?
 birde silecek far ve hız sabitleyici kollarındaki fonksiyonlar nelerdir? yağmur sensörünün ayarı far sensörü vede hız sabitleyici var onun dışında kolda herhangi farklı bir şey kontrol eden bir özellik varmı?  bunları bizimle paylaşırsan sevinirim. saygılarımla..

orjınallerde çıkıyor ekranda solda altta yeşil renk

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
« Yanıtla #50 : Nisan 05, 2013, 06:49:34 ÖS »
Hız sabitleyici far kolunun altında ayrı bir kol ile kontrol ediliyor. Yeri güzel kullanımı basit. Devreye aldıgınızda ekrana sabitleyici devrede gibi bişey yazıyor bir kere. Ayrıca gostergede yesil bir ısık da yanar sabitleyici devrede iken. Bence eksiklik hangi sürata sabitlediğiniz ekranda bir yerde yazmıyor olsa idi iyi olurdu.

Vites degisimi yada frene debriyaja basma neticesinde devre dısı kaldıgında kolun üzerindeki tus ile son sabitlediginiz hızı cagırabiliyorsunuz.

İstediginiz sürate geldiğinizde kolu bir kere yykarı veya aşagı ittiginizde hafızaya alma işi yapılmış oluyor. Kolu yukarı iterek 2 km hızı artırıyorsunuz aşagı ittiğinizde ise tam tersi.

*

Çevrimdışı MOKIA

• 46
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT
  • Araç Modeli: LINEA
  • Donanım: Dynamic Plus
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 15500
« Yanıtla #51 : Nisan 12, 2013, 09:08:52 ÖS »
Marelli Body Computer i olup da Cruise si olan, yada tanımlayan. Arkadaş varmı.?
Özellikle 1.6 Multijet...

Marelli program aktivasyonlarında cruise gözükmüyor.
Deplhi body computerlerde opsiyon mevcut.
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2013, 09:35:02 ÖS Gönderen: MOKIA »

*

Çevrimdışı urfabirecik

• 439
  • +3/-0
  • İbrahim Halil
  • Araç Marka ve Modeli: Honda Jazz
  • Araç Modeli: 20012
« Yanıtla #52 : Nisan 12, 2013, 11:32:27 ÖS »
Marelli Body Computer i olup da Cruise si olan, yada tanımlayan. Arkadaş varmı.?

Eski forumdayken Sizin CC takdırdığınızı hatırlıyorum, yanlış mıyım?
"İmaj hiçbir şey..."

*

Çevrimdışı MOKIA

• 46
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT
  • Araç Modeli: LINEA
  • Donanım: Dynamic Plus
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 15500
« Yanıtla #53 : Nisan 13, 2013, 05:37:09 ÖÖ »

Eski forumdayken Sizin CC takdırdığınızı hatırlıyorum, yanlış mıyım?

Opel den hatırlıyor olabilirsin. Yada hazırlık çalışmalarından. Proje uzun süredir hazır zaten ama araçta tesisat olmadığı için kendim çekmem gerek. Hazır olsa takacaktım ama araç garantide olduğu için pek ellemek istemiyorum. Bu iş için direksiyondaki radyo butonlarını da kulanabilirsiniz ama onun için ayrı elektronik devre yapılması gerek. Delphi lerde sıkıntı yok ama marelli ler sıkıntı olacak sanırım.
Malesef önceki forumda da bu forumda da konu muhabbet seviyesinde, sadece bu konu için değil diğer konularda da teknik paylaşım yapan yok. Bişey yapanda ben yaptım diye paylaşım için değil diğerlerine hava atmak için konu açıp yazıyor.
Forumun bu konuda çok eksiği var.
« Son Düzenleme: Nisan 13, 2013, 06:01:05 ÖÖ Gönderen: MOKIA »

*

Çevrimdışı kasırga_42

• *
  • 2
  • +0/-0
  • Donanım: Urban
  • Km: 25000
« Yanıtla #54 : Mayıs 25, 2013, 09:06:51 ÖS »
1 ay önce linea 1.3 multijet aldım hız sabitleyici taktırmak istiyorum. Taktırabilirmiyim yada nerede taktırabilirim.

*

Çevrimdışı halils2

• 478
  • +2/-0
  • Araç Modeli: active plus
  • Kan Grubu: AB Rh +
  • Km: 50000
« Yanıtla #55 : Haziran 08, 2013, 10:26:32 ÖS »
arakdaşlar linelara sonradan hız sabitleyici takmak mumkun olabilirmi yada hiç takan varmı. punto forumlarında arkadaşlar bu konuda bazı çalışmalar yapmış fakat tam anlamıyla bir şey ortaya koyan yok. bazı versiyonlarda araçlarda cc olmasa bile butun alt yapı hazır olarak bulunuyormuş. cc kolu olan bir kontrol ünitesi takıp fiat ecu scan veya multiecuscan gibi bir programla beyinden cc secenegini aktif ettiğimizde kullanabiliyormuşuz. bilgisi olan???
tanışma bölümüne kendimi tanıtmadım kusura bakmayın abiler arkadaşlar kardeşler :( foruma daha önceden de üyeydim cc konusunda arama yaparken mesajlarınızı gördüğümden buradayım şuan işte olduğumdan bilgisayarım yanımda değil ama lineaya cc taktırmak isteyen arkadaşlardan tjet kullanıcıları için kesin olarak şunu belirtmek istiyorum tjet linea ya cc taktırmak mümkün ama orjinal kol haricinde butonla olup olmadığı konusunda tam hatırlıyamıyorum dediğim gibi evdeki verilerime bakmam gerek. kol maliyeti 350 400 tl kol montajı için ne kadar işçilik alınır bilmiyorum tabi tesisat var mı yok mu onu da aracım 2007 gp active bende de cc yoktu bu konuda araştırma yapıp cc yi uygulayan arkadaşların yardımıyla kol olmadan devre ile buton kullanarak cc sahibiyim şuan da. ve bu uygulamayı yapmak çok da zor değil biraz bil el becerisi yeterli. dediğim gibi linea aracım olmadığından multi scan gerekli mi bilgim yok belki sizin araçlarınızda activelerde olmasa bile üst modellerde tesisat olup sadece kol montajıyla cc kullanabilirsiniz. FES e bile gerek olmayabilir yani.
ÖNEMLİ NOT:cc kolu takılıp aktif edildikten sonra 40kmh üzerindeki hızlarda kullanılabilir,
frene ya da debriyaja bastığınızda devre dışı kalır
cc aktif iken hızlanmak için gaz pedalına bastığınızda araç hızlanır pedalı bıraktığınızda set etmiş olduğunuz hıza geri döner
vites seçeneğinin bir önemi yoktur 2. viteste de çalışır 5te de
active aracı olanlarda ekranda cc lambası yanmaz üst modellerin bazılarında (tesisatı hazır olanlarda) yanar.
eğer olur da cc taktırırsanız araç viteste iken debriyaja basmadan vitesten atarsanız(ben denemek için yapmıştım) araç hızlanması gereken yerde ise devir saatiniz limitöre kadar dayanır.
edit önemli not.
« Son Düzenleme: Haziran 08, 2013, 10:39:51 ÖS Gönderen: halils2 »

*

Çevrimdışı ozguryuksel51

• 107
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat LINEA
  • Araç Modeli: 1.3 multijet
  • Km: 60000
« Yanıtla #56 : Temmuz 06, 2013, 01:31:03 ÖS »
350 tl cc kolun fiyatına razıyım ama nerede nasıl yaptıracağımız konusunda hala net ve doyurucu bir bilgi yok. 2013 Active Plus aracıma taktırmak istiyorum. niğde de ikamet ediyorum ve burada bu işlemi yaptırmam mümkün gözükmüyor. Ankara'ya bile razıyım bir arkadaş adres verebilir mi varsa birde iletişim numarası?
UZUN OLSA DA GECE SABAHI BULUR!

*

Çevrimdışı taipen71

• 90
  • +0/-0
  • Donanım: Dynamic
« Yanıtla #57 : Temmuz 06, 2013, 02:06:16 ÖS »
350 tl cc kolun fiyatına razıyım ama nerede nasıl yaptıracağımız konusunda hala net ve doyurucu bir bilgi yok. 2013 Active Plus aracıma taktırmak istiyorum. niğde de ikamet ediyorum ve burada bu işlemi yaptırmam mümkün gözükmüyor. Ankara'ya bile razıyım bir arkadaş adres verebilir mi varsa birde iletişim numarası?
Punto forumda da taktırmak isteyenler var istersen incele http://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/47695-ankara-cruise-control.html#post846230

*

Çevrimdışı dincsoy16

• 161
  • +0/-0
« Yanıtla #58 : Temmuz 06, 2013, 05:09:31 ÖS »
arakdaşlar linelara sonradan hız sabitleyici takmak mumkun olabilirmi yada hiç takan varmı. punto forumlarında arkadaşlar bu konuda bazı çalışmalar yapmış fakat tam anlamıyla bir şey ortaya koyan yok. bazı versiyonlarda araçlarda cc olmasa bile butun alt yapı hazır olarak bulunuyormuş. cc kolu olan bir kontrol ünitesi takıp fiat ecu scan veya multiecuscan gibi bir programla beyinden cc secenegini aktif ettiğimizde kullanabiliyormuşuz. bilgisi olan???

Tüm puntolara cc takılabiliyor.active donanımlı puntolara kablo çekmek gerekiyor.fiorino linea ve dobloların sadece euro5 motorlu olanlarına takılabiliyor.

Not:aracım 2007 punto dinamik cc kolunu alıp kendim taktım sorunsuz çalışıyor.puntosuna cc takmayan kimse kalmadı.biraz cesaretli olun....

Selamlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

*

Çevrimdışı urfabirecik

• 439
  • +3/-0
  • İbrahim Halil
  • Araç Marka ve Modeli: Honda Jazz
  • Araç Modeli: 20012
« Yanıtla #59 : Temmuz 06, 2013, 06:29:22 ÖS »
Bu işe el atan, para da kazanır. En çok satmış araç sonuçta. Şahsen ben isterdim, hem konfor hem ekonomiye hayır denilmez  ::)
"İmaj hiçbir şey..."