Ukraynada yasamaktayim, rusyada calistigim donemde ukraynaya 2 gunlugune bir arac almaya geldim, istedigim araci alamadim, stok sorunu,
1-3 ay sure veriyorlar ya da satamadiklari bir onceki yilin modelini sunuyorlar vs
Bayi bayi gezdikten sonra alfa lancia fiat showroomuna geldim, saticilar beni yordugu icin direk mudur kim dedim, sasirdilar, sorun nedir dediler, musteri sanip.... sorun yok, yarina teslim edebilecegin arac ne var dedim, once alici olduguma inanmadi ama benim de vaktim yoktu,
Lancia ypsilon ve punto var dedi, araclari gosterdi ok dedim, fiyatlari ayni gibi ama lancia daha donanimli ful gibi bir aracti, esimle bagaj buyuklugunu konusuyorduk, mudur araya girip linea var dedi, puntonun sedani diye dusunebilirsin dedi, ok dedim,
Kapanmadan bankaya kostum, sabah 10 gibi de gelip teslim alabilirsiniz dedi, ilk ozaman gordum, mudur senin gibi kimse arac almadi boyle dedi, sen yandaki bayiye tesekkur et dedim,
1.4 benzinli active modeli,
Bordo,
Karter koruma takmislar, oglen araci alip servislerinde alpine teyp taktirdik, bir de gps alip bagaji doldurup 2200 km rusya yolculuguna basladik, araci yolda tanidim,
1 yildir rusya-belarus-ukrayna arasinda uzun yolda kullaniyorum, genelde memnunum,
Bagaja sigamadik bir de 320lt port bagaj aldik )))))
Yrtdisinda turk mali bir arac alacagim hic aklima gelmezdi