*

Çevrimdışı demodem

• **
  • 10
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: linea 2010
  • Donanım: Emotion
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
Trip A nedir?
« : Nisan 16, 2013, 06:47:36 ÖS »
Arkadaşlar yeni bir fiat linea emotion plus kullanıcısı olarak, menü tuşuyla ilerlediğimde trip B ile ilgili bilgiler ekrana geliyor ama trip A diye birşey bulamıyorum. Örneğin trip b on/of gibi bir seçenek görüyorum ama trip a ile ilgili hiçbir şey bulamıyorum. Yardımlarınız bekliyorum. >:(

*

Çevrimdışı ahmet_blue

• 110
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT LINEA
  • Araç Modeli: 2010
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
Ynt: Trip A nedir?
« Yanıtla #1 : Nisan 18, 2013, 04:02:45 ÖS »
mrb. trip a default tur,yani kapatılamaz kapatılırsa trip olmaz zaten e buda saçma olur o yüzden kapatılamaz. ihtiyaç duyulur die b trip eklenmiştir. oda açılıp kapanabilir

*

Çevrimdışı linea42

• *
  • 3178
  • +5/-1
  • Araç Marka ve Modeli: FIAT
  • Araç Modeli: LINEA 2013
  • Donanım: Lounge
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 65.000 km
« Yanıtla #2 : Nisan 18, 2013, 04:06:35 ÖS »
Hoşgeldiniz tanışma başlığında kendinizi tanıtırsanız sizi tanımak isteriz. profil bilgilerinizide tamamlamanızı rica ederim.

Trip a hep vardır. tuşa basarak ileride görülmesi lazımdır. yoksa bir sıkıntı olabilir.
Bullet Qheylan...

You are what you know...(Albert Einstein)

*

Çevrimdışı demodem

• **
  • 10
  • +0/-0
« Yanıtla #3 : Nisan 18, 2013, 04:37:52 ÖS »
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ahmet_blue ve linea42 arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı. Fakat ben tam olarak sorumu anlatamadım. Menü tuşuna bastığımda bir çok menü seçeneği karşıma çıkıyor. Örneğin, sensör ayarları, lisan, tuş sesi, radyo gösterimi, vs.. biçiminde. Burada bir de trip B seçeneği karşıma çıkıyor on/of şeklinde. Fakat menüde gezinirken trip A diye bişey göremiyorum. Silgeç üstündeki trip tuşuna basarsam, A tük., A.ort, biçiminde bildirimler geliyor. Trip A denilen seçenek bu mu yoksa menü tuşuna girdiğimde gelmesi gereken bişey mi?
Şimdiden çok teşekkürler, Herkese kazasız yolculuklar...

*

Çevrimdışı bozo

• tutarlı
  • *
  • 3506
  • +6/-0
  • Araç Marka ve Modeli: VW PASSAT
  • Araç Modeli: 1.4 TSI
  • Km: 35000
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #4 : Nisan 18, 2013, 04:50:22 ÖS »
trip a yol bilgisayarında daimi kullanımdadır...trip a"ortalama tüketim,anlık tüketim vs." gibi alt menüleri içinde barındırır...bunu kapatma imkanınız yoktur ve aslında yol bilgisyaraı dediğimiz olayın yüzde doksanı bu trip a'dır...eğerki siz trip b yi de aktif ederseniz bu seçeneklerden bir tane daha sahip olursunuz...haaa aynı şeyden 2 tane olması ne işe yarar derseniz atıyorum trip a ile toplam bugüne kadar yaptığınız ortalama tüketimi görürsünüz,trip b de sıfırlayarak kullanıp her depoda ne kadar tüketim yaptığınızı görürsünüz vs.gibi...ben trip b hiç kullanmadım o ayrı mevzu
***EN BÜYÜK DÜŞMAN PARA***

*

Çevrimdışı nonickname

• 1806
  • +16/-15
  • Araç Marka ve Modeli: Honda Civic 1.6 Premium Otm. ECO-LPG
  • Araç Modeli: 2013
« Yanıtla #5 : Nisan 18, 2013, 04:59:58 ÖS »
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ahmet_blue ve linea42 arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı. Fakat ben tam olarak sorumu anlatamadım. Menü tuşuna bastığımda bir çok menü seçeneği karşıma çıkıyor. Örneğin, sensör ayarları, lisan, tuş sesi, radyo gösterimi, vs.. biçiminde. Burada bir de trip B seçeneği karşıma çıkıyor on/of şeklinde. Fakat menüde gezinirken trip A diye bişey göremiyorum. Silgeç üstündeki trip tuşuna basarsam, A tük., A.ort, biçiminde bildirimler geliyor. Trip A denilen seçenek bu mu yoksa menü tuşuna girdiğimde gelmesi gereken bişey mi?
Şimdiden çok teşekkürler, Herkese kazasız yolculuklar...

trip A için menüde herhangi bir seçenek yoktur. Trip B için de sadece on/off seçeneği vardır. Eğer trip B off yaparsanız silecek kolu üzerindeki trip tuşuna bastığınızda sadece trip A verielrini görürsünüz, eğer menüden trip B yi on yaparsanız, silecek kolu üzerindeki trip tuşuna bastığınızda tripA ile birlikte trpB yi de görürsünüz...

Ama menü üzerinden tripA ile ilgili bir tasarraufunuz yok.
Eski bir FİAT Linea 1,6 MJ Lounge kullanıcısı

*

Çevrimdışı demodem

• **
  • 10
  • +0/-0
« Yanıtla #6 : Nisan 19, 2013, 08:08:16 ÖS »
Sorumu cevaplayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Konu hakkında yeterli fikir elde ettim. Herkese çok teşekkürler...

*

Çevrimdışı ican00

• *
  • 4
  • +0/-0
« Yanıtla #7 : Temmuz 14, 2013, 07:57:26 ÖS »
trip b veya a nasıl 0 lanıyor

*

Çevrimdışı salih

• *
  • 9
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Araç Modeli: 2012
  • Donanım: Active Plus
  • Kan Grubu: 0 Rh +
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2013, 08:40:27 ÖS »
trip b veya a nasıl 0 lanıyor

trip düğmesine 3-4 saniye basılı tutarak..
Önemli olan;hayatta "en çok şeye sahip olmak" deyil "en az şeye ihtiyaç duymaktır"...
                                                                 Eflatun/

*

Çevrimdışı Raymon

• 862
  • +10/-1
  • Kartallar Yüksek Uçar
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea Tjet
  • Araç Modeli: 2008
  • Kan Grubu: B Rh+
  • Motor: T-Jet 120 HP + LPG
« Yanıtla #9 : Temmuz 15, 2013, 08:37:16 ÖÖ »
trip a default oldugundan menüde herhangi bir ayarlama bulunmuyor, dolayısıyla da orada bulunmaması normal. bir sıkıntı yok yani.

Fiat Linea 1.4 Tjet Emotion+