Radyoda iki ayar var. Ya kontak ile birlikte kapanıyor, ya da 20dk ayarı var. yani kontağı kapattığınızda radyo açık aklıyor ve 20 dk sonra kapanıyor.....
Cruise konusu dediğiniz gibi, "res" tuşu, hafızaya daha önce aldığınız hızı çağırır başka da bir işe yaramaz, cruise sadece frene ya da debriyaja bastığınızda devre dışı kalır. Dediğiniz gibi "res" tuşu devreden çıkarsa da iyi olurmuş. Hatta benim buna ilave olarak cruise kontrol devreye girdiğiğinde hangi hıza sabitlediğimiz de gösterse iyi olurmuş.
Kaput tutma demiri için bişey diyemiycem. Benim başıma gelmedi, o kısımda sıkıntı yok. Bence sizin araca özgü.... servise bir gösterin, değiştirsinler....
Sizin FİAT tecrübeniz var eski modeller ile karşılaştırabiliyorsunuz, bu araç benim ilk FİAT'ım ve bazı şaşkınlıkları hala yaşıyorum. Alışmak gerekiyor deyip kendimi avutacaz ne yapacaz....:?

Lounge'de, classic kasa Emotion Pluslara göre daha fazla eksiklikler var. Benim tespitlerim; yolcu koltuğu emniyet kemer uyarısı, şerit değiştirme sinyali, far sensörü hassasiyet ayarı...... bakalım daha neler çıkacak