Dacia'nın maşallahı var, Peugeot'dan bile fazla satmış.
Dacia firmasının başarılı olmasını sağlayan yegane etmen renault firmasının ana markası altında sattığı araçlara uyguladığı fiyat politikasıdır. Marka imajını yükseltmek için müthiş bir akıl. Akıllara zarar bir durum. Bu işi vw firmasıda çok iyi beceriyor. Ama o asla yan firmalarının satışlarının uçmasına izin vermiyor. Balans ayarını çok iyi yapıyor. Şu piyasaya birdaha baktığımızda lineanın ne kadar stabil ve iyi bir araç olduğu anlaşılıyor. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Özür yok teşekkür var.
Alıntı yapılan: MSB - Aralık 13, 2012, 12:19:59 ÖSDacia firmasının başarılı olmasını sağlayan yegane etmen renault firmasının ana markası altında sattığı araçlara uyguladığı fiyat politikasıdır. Marka imajını yükseltmek için müthiş bir akıl. Akıllara zarar bir durum. Bu işi vw firmasıda çok iyi beceriyor. Ama o asla yan firmalarının satışlarının uçmasına izin vermiyor. Balans ayarını çok iyi yapıyor. Şu piyasaya birdaha baktığımızda lineanın ne kadar stabil ve iyi bir araç olduğu anlaşılıyor. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Özür yok teşekkür var.son cümle ne alaka, anlayamadım.....
author=tolga77 link=topic=21.msg214#msg214 date=1355395236]yapmaz, yapamaz..... dusterin içine bindiğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız? 90 lı yıllardan kalma iç mekan, ve bolca sert plastik..... içerideki tıkırtıları düşünüemiyorum.
Alıntı yapılan: tolga77 - Aralık 13, 2012, 12:24:21 ÖSAlıntı yapılan: MSB - Aralık 13, 2012, 12:19:59 ÖSDacia firmasının başarılı olmasını sağlayan yegane etmen renault firmasının ana markası altında sattığı araçlara uyguladığı fiyat politikasıdır. Marka imajını yükseltmek için müthiş bir akıl. Akıllara zarar bir durum. Bu işi vw firmasıda çok iyi beceriyor. Ama o asla yan firmalarının satışlarının uçmasına izin vermiyor. Balans ayarını çok iyi yapıyor. Şu piyasaya birdaha baktığımızda lineanın ne kadar stabil ve iyi bir araç olduğu anlaşılıyor. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Özür yok teşekkür var.son cümle ne alaka, anlayamadım.....cevap bekliyorum....
Alıntı yapılan: tolga77 - Aralık 13, 2012, 12:54:16 ÖSAlıntı yapılan: tolga77 - Aralık 13, 2012, 12:24:21 ÖSAlıntı yapılan: MSB - Aralık 13, 2012, 12:19:59 ÖSDacia firmasının başarılı olmasını sağlayan yegane etmen renault firmasının ana markası altında sattığı araçlara uyguladığı fiyat politikasıdır. Marka imajını yükseltmek için müthiş bir akıl. Akıllara zarar bir durum. Bu işi vw firmasıda çok iyi beceriyor. Ama o asla yan firmalarının satışlarının uçmasına izin vermiyor. Balans ayarını çok iyi yapıyor. Şu piyasaya birdaha baktığımızda lineanın ne kadar stabil ve iyi bir araç olduğu anlaşılıyor. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Özür yok teşekkür var.Konu icin tesekkuru anlarim, am ozur ne alaka. Kim kimden ozur bekliyor, ya da kim kime ozur dileyecek? Ozur yok, kisminin konu ile ilgisi hakkinda aciklama bekliyorum. Acik mi?son cümle ne alaka, anlayamadım.....cevap bekliyorum....Nasıl bir cevap bekliyorsunuz ben anlamadım. Teşekkür var özür yok dedim.Anlamadınız nokta nedir Tolga bey.
Alıntı yapılan: tolga77 - Aralık 13, 2012, 12:24:21 ÖSAlıntı yapılan: MSB - Aralık 13, 2012, 12:19:59 ÖSDacia firmasının başarılı olmasını sağlayan yegane etmen renault firmasının ana markası altında sattığı araçlara uyguladığı fiyat politikasıdır. Marka imajını yükseltmek için müthiş bir akıl. Akıllara zarar bir durum. Bu işi vw firmasıda çok iyi beceriyor. Ama o asla yan firmalarının satışlarının uçmasına izin vermiyor. Balans ayarını çok iyi yapıyor. Şu piyasaya birdaha baktığımızda lineanın ne kadar stabil ve iyi bir araç olduğu anlaşılıyor. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Özür yok teşekkür var.Konu icin tesekkuru anlarim, am ozur ne alaka. Kim kimden ozur bekliyor, ya da kim kime ozur dileyecek? Ozur yok, kisminin konu ile ilgisi hakkinda aciklama bekliyorum. Acik mi?son cümle ne alaka, anlayamadım.....cevap bekliyorum....
Alıntı yapılan: MSB - Aralık 13, 2012, 12:19:59 ÖSDacia firmasının başarılı olmasını sağlayan yegane etmen renault firmasının ana markası altında sattığı araçlara uyguladığı fiyat politikasıdır. Marka imajını yükseltmek için müthiş bir akıl. Akıllara zarar bir durum. Bu işi vw firmasıda çok iyi beceriyor. Ama o asla yan firmalarının satışlarının uçmasına izin vermiyor. Balans ayarını çok iyi yapıyor. Şu piyasaya birdaha baktığımızda lineanın ne kadar stabil ve iyi bir araç olduğu anlaşılıyor. Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Özür yok teşekkür var.Konu icin tesekkuru anlarim, am ozur ne alaka. Kim kimden ozur bekliyor, ya da kim kime ozur dileyecek? Ozur yok, kisminin konu ile ilgisi hakkinda aciklama bekliyorum. Acik mi?son cümle ne alaka, anlayamadım.....
Okey....bu arada, açıklamanızı okuyunca, "gerçekten alınganlık göstermişim ya la" ........neyse, 1-1 oldu. size de iyi günler......