Dostum 4gb flashı fat32 yapı attım. Ancak olmadı. Birde bende windows tuşuna basınca ve telefon tuşuna basınca aracım hiç tepki vermiyor.
2 Yetkili servise gittim, Sadece arıza tespiti(bilgisayar bağlama) için birmot(ankara) 100 tl +kdv, İstanbulyolundaki ise 70 tl istedi. Arkadaşlar bu nasıl bir soygundur?.. Hem parayı vericem sonra diyelim arızayı yaptırmak istemedim o para hava uçtu. Bu nasıl bir iştir? Bu blueandme den anlayan ankara da yardımcı olabilecek tanıdığınız yer var mı?
Sabah radyo açıkken korna çalmak için direksiyona sağ tarafına hafifçe vurdum takılı flaş disk çamaya başladı neden ve nasıl oldu alamadım
Arkadaşlar blue&me sisteminde arıza olduğu için 2008 1.4 fire dynamic aracımı servise götürdüm. Phone ve windows tuşum çalışmıyor, km ışığım yanıp sönüyor dedim. Test cihazını bağlamadılar. Siz 3. araçsınız ilk ikisinin ki söküldü içlerine su kaçmış, istanbula yollandı dediler. Test cihazını bile bağlamadılar. Şimdi bir de ben bakayım dedim blue & me koltuğun altındaymış heralde ama bu aldığım bir duyum?.Siz tam yerini biliyor musunuz? Nasıl sökülür vs?
Kendim o kutuyu sökebilir miyim peki?
versiyon 5.5 i yüklemeyi denedinizmi? Fat32 de formatlanmış bi usb ile