Kolay gelsin arkadaşlar, aynı sorun bende de var ama ne yaptıysam hala yanıp sönüyor. Bu yüzden midir bilmiyorum ama sağ yolcu camı hiç çalışmıyor. Diğerleri çalışıyor ama bunda tık yok. Sırayla camları açma/kapama, kapalı ve açık konumda basılı tutup 10sn bekleme hepsini denedim ama hala yanıp sönüyorlar. Tamirciye gitmeden başka bir çözümü varmıdır. Boşuna servis ücreti vermiyelim. Araç Linea 2010 model Active Plus.
Teşekkürler bu şekilde deneyip sonucunu yazarım ama sağ kapının kablosunda sorun olacağını düşünmüyorum çünkü onun da cam butonun ışıkları yanıp sönüyor. Kablo çıkmış veya kopuk olsa onun da ışıkları yanmazdı diye düşünüyorum.
Aracınızın kontağını açın, sol ön camdan başlayarak tüm camları önce aşağı indirin sonra kaldırın ve cam kapanınca iki saniye kadar tuştan elinizi çekmeyin. Sol ön, sol arka, sağ arka ve sağ ön olarak işlemi sırayla yapın. Cam düğmelerinin çalışması normale dönecektir. Ancak sağ yolcu camı çalışmıyorsa bu durumda önce kapı geçişinde bulunan kablo demetinde kopma kırılma var mı kontrol edin. Sorun yoksa cam motorunu kontrol edin/ettirin.