Sadece far sensörü taktırsak da olur. yağmur sensörü çok sağlıklı çalışmıyor diye bir kaç yerde bilgi okumuştum. far sensörü takan Ankara da bildiğiniz iyi bir usta varmıdır?
Harun usta benim arkadaşım. hız sabitleyiciyi kendisine yaptırdım çok da memnunum ayrıca klima arızasını büyük emek harcayarak düzeltti. kendisiyle 1 hafta önce görüştüm far sensörü montajı yapmıyor bende o sebeple form sitesine yazdım. belki yaptıran vardır ve yardımcı olur.
evet iyi bir ustamızdır kendisi aslında montajı zor olan bir şey değil kendin de yapabilirsin. Benim sitemde tarifi var.
Site link verebilirmisiniz?
reklam olur diye kızarlar belki google da "fiat linea Otomatik Far Sensörü ve Gündüz Ledi Uygulaması Nasıl Yapılır?" şeklinde aratın benim videolar ve site makalelerim çıkar muhtemelen.
Hocam isim yakup ulutaş mıydı? sizin blog siteyi sürekli takip ediyorum. daha bu günde baktım ama biraz yetenek de gerekiyor pek becerebilirim gibi gelmedi bana
Evet. biraz uğraş gerektirir. istersen facebook gruplarına falan da sor yaptıran vardır illaki
tüm linea sayfalarına yazdım henüz oradan da bir şey yazan çıkmadı:(
atla gel yapayım sana
harbi mi?? keşke öyle bir güzellik yapsan. 1 aydır uğraşıyorum montaj yapacak muhattap bile bulamadım.
yani benim arabadakinin aynısını yaparım istersen ama öyle koldan açıp kapama yapamazsın buton koyarım bir yere anca oradan. benimkinde kapama butonu da yok 6 7 yıldır kontak açık olduğu sürece çalışır. bir kaç kişiye sordum otomatik farı manuele alıyormusunuz diye hep otomatikte dediler bende öyle yaptım. Sana da uyarsa malzemelerine bakarım fiyat çıkarırım takarız.
aslında tek endişem bir şekilde far devreye girmezse manuel olarak ben devreye alayım isterim. onun haricinde aslında manuel olmasının bir artısı olmayacak, dediğiniz gibi otomatiğe alıp yıllarca kullanırım. sanırım siz Sakaryadaydınız. bir fiyat çıkartsanız ben size ödemeyi yapsam sizde ankara ya kargolasanız. montaj kısmında da sizden destek alsam olurmu?