Aracinizda dijital klima var mı? Komple gri şekilde?
Tahminimce emotion plus değil aracınız. Öyle olsa Manuel 5 ileri olmazdı 2011 modelde... yarı otomatik 6 vites olması lazımdı..
Emotion plus için fabrika çıkışlı yağmur far geri vites sensörü,hız sabitleme sınırlama alasım jant dijital klima 4 cam otomatik elektrikli bel desteği asr ve disarda kali ve tamponlar da orjinalde krom citalar olmalı
iyi akşamlar abicim aracımın emotion paket olduğunu düşünüyorum ekspertize soktuğum zaman tramer bilgilerinide aratmıştım orada emotion olarak görünüyordu emotion plus paketlerde tramer bilgisinde emotion plus olarak görünüyormuş galiba emotion ile emotion plus paketi arasında hız sabitleme ve otomatik vites donanım haricinde hiç bir fark olmadığını öğrendim abi
o yüzden pek takılmıyorum şimdi içim rahatladı en azından
hız sabitleme güzel bir donanım ama ben zaten pek hız vs. yapmadığım için araç zaten fazla yormuyor beni manuel kullanmayıda seviyorum o yöndende sorun yok abicim
senin aracın 1.6 galiba abi 1.6 doblom vardı o motoru oradan biliyorum çok güzel motor ama lineadada almak isterdim ama malesef bütçem 1.3'e yetti aldığım zaman ama hiç pişman değilim gayet güzel aracım motorda felan sıkıntı yok yani o anki bütçemle alanabilecek en donanımlı aracı aldığımı düşünüyorum abicim
teşekkür ederim cevabın için yinede ellerinden öperim abicim