*

Çevrimdışı abdulkadirtorun

• *
  • 2
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat linea
  • Araç Modeli: 2013
  • Donanım: Actual
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Km: 178000
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
active ile actual arasındaki fak
« : Kasım 09, 2020, 12:09:58 ÖÖ »
Merhaba arkadaşlar 2013 model actual paket Linea aracım var.
Aracı alırken araştırdım ve bilerek fiyatı için bu paketi aldım
Benim anlamadığım active ile actual arasında ne farklar var. Beye actual plus ile active plus arasındaki fark nedir.
Bazıları actual en boşu yazıyor ama bazıları active pakette tek hava yastığı ve yükseklik ayarlı direksiyon yok diyor ama bende bunlar var.
Aranızda bu iki paketin arasındaki farkı net bilen arkadaşımız varmı
Herkese teşekkür ederim hayırlı günler

*

Çevrimdışı efendy06

• 387
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Linea
  • Donanım: Active Plus
  • Km: 190000
Ynt: active ile actual arasındaki fak
« Yanıtla #1 : Kasım 09, 2020, 04:57:47 ÖS »
Benim anlamadığım active ile actual arasında ne farklar var. Beye actual plus ile active plus arasındaki fark nedir.
Bazıları actual en boşu yazıyor ama bazıları active pakette tek hava yastığı ve yükseklik ayarlı direksiyon yok diyor ama bende bunlar var.

Merhabalar,

https://blog.yakupulutas.com/fiat-linea-donanim-paketleri/
Mevzu vatansa hepimiz ölelim,
Mevzu makamsa hepiniz ölün...

*

Çevrimdışı ercomert

• 4870
  • +10/-14
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Yeni Linea Pop 1.4
  • Donanım: Pop
  • Kan Grubu: A Rh -
  • Km: 8781
  • Motor: Fire 1.4 77 HP
« Yanıtla #2 : Kasım 09, 2020, 06:49:19 ÖS »

Linea ailesine hoş geldiniz. Selamlar..

Gözlerin Renkleri farklı olsada, Göz yaşlarının renkleri hep aynıdır.

*

Çevrimdışı onix

• 126
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea
  • Araç Modeli: 2010
  • Donanım: Active
  • Km: 158.000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
« Yanıtla #3 : Kasım 09, 2020, 10:27:26 ÖS »
hem actuel kullandım hem active, şimdiki active aynalar otomatik, actuelde manueldi. ikisinde de çift hava yastığı var. oto bilgisayar ekranı activenin daha büyük ve ibreler daha canlı parlak. yıl geçtikçe boş pakettende çalıyorlar.

*

Çevrimdışı Oburix

• 53
  • +0/-0
  • Km: 96000
« Yanıtla #4 : Kasım 10, 2020, 12:05:13 ÖS »
Aracı ilk alan araç sahibi, araçta olması istemediği özellikleri çıkartabiliyor. Zaten şirket için alınıyorsa kesin çıkarılıyor. Ya da şahıs ise opsiyonel olarak ekletilebiliyor da. Örneğin, benim aracımda arka kapılar otomatik cam bilinir, ama manuel açmalı cam.. gibi. Bu nedenle gerçekte olması gereken nitelikler olmayabiliyor.
Gidemediğin yer senin değildir.

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #5 : Kasım 10, 2020, 05:56:18 ÖS »
Aracı ilk alan araç sahibi, araçta olması istemediği özellikleri çıkartabiliyor. Zaten şirket için alınıyorsa kesin çıkarılıyor. Ya da şahıs ise opsiyonel olarak ekletilebiliyor da. Örneğin, benim aracımda arka kapılar otomatik cam bilinir, ama manuel açmalı cam.. gibi. Bu nedenle gerçekte olması gereken nitelikler olmayabiliyor.
Başka markalarda belki, ama fiat'ta olmasını istemediğiniz özelliği çıkartma veya istediğiniz özelliği ekleme gibi bir durum yok. Sadece her donanım seçeneği için sundukları ek donanım paketleri var. Paket içimden istemediğiniz bir özelliği çıkaramaz, istediğiniz ek özelliği ekleme imkanınız yok. Ancak bazen park sensör, arka cam otomatiği, sis farı gibi donanımlar ücreti karşılığı serviste sonradan takılıyor.

Mesala sahibi istedi diye arka camı otomatik olan aracı manuel üretmiyorlar. Veya 6 airbag olan urban modeli 2 airbag üretmiyorlar. Standart ne ise onun altı imkansız. Ayrıca her istediğiniz özelliği de üstüne eklemeniz imkansız.

Mercedeste en boş aracı seçip, sonra tüm özellikleri ekletip ürettirebilirsiniz ama fiat'ta böyle bir sistem yok.

*

Çevrimdışı Oburix

• 53
  • +0/-0
  • Km: 96000
« Yanıtla #6 : Kasım 10, 2020, 07:11:16 ÖS »
Başka markalarda belki, ama fiat'ta olmasını istemediğiniz özelliği çıkartma veya istediğiniz özelliği ekleme gibi bir durum yok. Sadece her donanım seçeneği için sundukları ek donanım paketleri var. Paket içimden istemediğiniz bir özelliği çıkaramaz, istediğiniz ek özelliği ekleme imkanınız yok. Ancak bazen park sensör, arka cam otomatiği, sis farı gibi donanımlar ücreti karşılığı serviste sonradan takılıyor.

Mesala sahibi istedi diye arka camı otomatik olan aracı manuel üretmiyorlar. Veya 6 airbag olan urban modeli 2 airbag üretmiyorlar. Standart ne ise onun altı imkansız. Ayrıca her istediğiniz özelliği de üstüne eklemeniz imkansız.

Mercedeste en boş aracı seçip, sonra tüm özellikleri ekletip ürettirebilirsiniz ama fiat'ta böyle bir sistem yok.
Fiat ve araçlar konusunda henüz yeni yeni bilgileniyorum sayılır. Çevremdeki pop araçlar ile kendi aracımı karşılaştırınca kendimce böyle bir sonuca varmıştım.
Haliyle  https://blog.yakupulutas.com/fiat-linea-donanim-paketleri/ web sitedeki özelliklerin bi kısmını kendi aracımda göremeyince ister istemez bu bilgiye kesinkez varmış oluyordum.

Açıklamanız için teşekkür ederim. Bende olmayan özellikler (Lastik Basınç ölçer, Hill Holder (Yokuş Kalkış desteği), 4 Cam Otomatik, Arka Park sensörü ) ücret karşılığı sıfır alırken ekletilebiliyor. Ya da sonradan da ekletilebilir, hatta bunun için bütçe planlaması da yapıyorum.
Gidemediğin yer senin değildir.

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Kan Grubu: 0 Rh +
  • Motor: Hiçbiri
« Yanıtla #7 : Kasım 11, 2020, 12:35:08 ÖÖ »
Fiat ve araçlar konusunda henüz yeni yeni bilgileniyorum sayılır. Çevremdeki pop araçlar ile kendi aracımı karşılaştırınca kendimce böyle bir sonuca varmıştım.
Haliyle  https://blog.yakupulutas.com/fiat-linea-donanim-paketleri/ web sitedeki özelliklerin bi kısmını kendi aracımda göremeyince ister istemez bu bilgiye kesinkez varmış oluyordum.

Açıklamanız için teşekkür ederim. Bende olmayan özellikler (Lastik Basınç ölçer, Hill Holder (Yokuş Kalkış desteği), 4 Cam Otomatik, Arka Park sensörü ) ücret karşılığı sıfır alırken ekletilebiliyor. Ya da sonradan da ekletilebilir, hatta bunun için bütçe planlaması da yapıyorum.

Lastik basınç ölçer 2014 ikinci yarısında standart oldu diye biliyorum.

Lastik basınç ölçer, hilholder sonradan eklenemez. 4 cam otomatiği tesisat varsa eklenir. Tesisat yoksa tesisat çekilmesi, cam motoru takılması gerekir. Park sensörü orijinal eklenmiyor donanımında varsa var yoksa opsiyon alınmıyor. Sonradan istenirse servis orijinal olmayan yan sanayi sensör takabiliyor.

Fiat araç donanımlarında sürekli değişiklik yaptı. 2012 yılında a modelinde olan özellik 2013 yılında çıkartılmış veya olmayan özellik eklenmiş olabiliyor.

*

Çevrimdışı kanser51

• 664
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat
  • Araç Modeli: 2014
  • Km: 195625
« Yanıtla #8 : Kasım 11, 2020, 12:41:17 ÖÖ »
Benim arabada ASR tuşu var ama aynı model birinci yarı yılda üretilen araçta yok mesela, arkadaşa araç bakmaya gittiğimizde satıcı ile aynı modeldi benim araca baktı bende bu tuş yok demişti.