*

Çevrimdışı Akifislamoglu

• **
  • 16
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat linea
  • Araç Modeli: 2008
  • Donanım: Emotion
  • Km: 194000
  • Motor: Hiçbiri
Medya bulunamadı sorunu
« : Kasım 05, 2020, 08:25:33 ÖS »
Merhaba arkadaslar usb bellekten müzik dinlemede hiçbir sorun yaşamiyordum ta ki bir hafta oncesine kadar. Yolculuk esnasinda direksiyondan şarkı geçişi yaparken kendiliğinden müzik kesiliverdi bellegi sökup tekrar taktım geri geldi bir süre sonra tekrar direksiyon üzerinden şarkı geçişi yapmak istedim ve tekrar gitti gidiş o gidiş. Ne yaptiysam usb den müzik dinleyemiyorum sürekli medya bulunamadı hatası alıyorum. Akü kutup başını da söktüm bellek formatini da degistirdim fayda etmedi. Bir haftadır okumadığım forum yazısi kalmadı ama sorunu cozemiyorum. Guncelleme yapmak istiyorum fakat aşagidaki linkten ilgili sayfaya ulaşamiyorum. Lutfen yardımci olun arabadan soğudum yemin ediyorum.

http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/index.aspx?brand=fga&lang=en#/support/download/

*

Çevrimdışı ahozay

• 135
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2011
  • Donanım: Emotion Plus
  • Kan Grubu: A Rh +
  • Motor: 1.3 Multijet Dualogic 90 HP
Ynt: Medya bulunamadı sorunu
« Yanıtla #1 : Kasım 05, 2020, 08:58:55 ÖS »
Usb takılı iken direksiyondaki telefon tuşuna basın sesli konuşacak sonra “Çal” yada “Otomatik Çal” komutu verin müzik çalmaya başlayacaktır.

*

Çevrimdışı Akifislamoglu

• **
  • 16
  • +0/-0
« Yanıtla #2 : Kasım 05, 2020, 10:02:36 ÖS »
Usb takılı iken direksiyondaki telefon tuşuna basın sesli konuşacak sonra “Çal” yada “Otomatik Çal” komutu verin müzik çalmaya başlayacaktır.
medya bulunamadı cevabıni zaten orada alıyorum kardeşim.

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
  • Donanım: Hiçbiri
  • Kan Grubu: 0 Rh +
« Yanıtla #3 : Kasım 05, 2020, 10:14:00 ÖS »
Usb'yi taktığınızda ışığı yanıyor mu?

*

Çevrimdışı frhtbrt

• 72
  • +0/-0
    • www.kenzoto.com
  • Araç Marka ve Modeli: fiat linea 1.3 multijet emotion Plus
  • Araç Modeli: 2010
  • Kan Grubu: B Rh -
  • Km: 238000
  • Motor: 1.3 Multijet 90 HP
« Yanıtla #4 : Kasım 05, 2020, 10:35:30 ÖS »
Merhaba arkadaslar usb bellekten müzik dinlemede hiçbir sorun yaşamiyordum ta ki bir hafta oncesine kadar. Yolculuk esnasinda direksiyondan şarkı geçişi yaparken kendiliğinden müzik kesiliverdi bellegi sökup tekrar taktım geri geldi bir süre sonra tekrar direksiyon üzerinden şarkı geçişi yapmak istedim ve tekrar gitti gidiş o gidiş. Ne yaptiysam usb den müzik dinleyemiyorum sürekli medya bulunamadı hatası alıyorum. Akü kutup başını da söktüm bellek formatini da degistirdim fayda etmedi. Bir haftadır okumadığım forum yazısi kalmadı ama sorunu cozemiyorum. Guncelleme yapmak istiyorum fakat aşagidaki linkten ilgili sayfaya ulaşamiyorum. Lutfen yardımci olun arabadan soğudum yemin ediyorum.

http://www.blueandme.net/blueandme/index.aspx/index.aspx?brand=fga&lang=en#/support/download/
Merhaba. Tam anlattığınız gibi durumu bende yaşadım. Ve hala kullanamıyorum usb belleği.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

*

Çevrimdışı frhtbrt

• 72
  • +0/-0
    • www.kenzoto.com
« Yanıtla #5 : Kasım 05, 2020, 10:36:35 ÖS »
Merhaba kardeş. Eskiden yanıyordu usb nin ışığı ama şimdi yanmıyor. Ve doğal olarak usb çalışmıyor. Sebebi ne olabilir acaba?

*

Çevrimdışı Akifislamoglu

• **
  • 16
  • +0/-0
« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2020, 06:38:02 ÖÖ »

Evet yaniyor.

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2020, 09:53:26 ÖÖ »
Evet yaniyor.
Usb ışığı yanıyorsa o zaman usb girişiniz çalılıyordur. Bu durumda flashdisk formatı fat 32 olacak şekilde formatlayın. Mümkünse 8gb'dan büyük dosya kullanmayın. Attığınız mp3'lerin kalitesi düşükleri deneyin. Flashdisk'te mp3 harici başka klasör olmasın. Çok sayıda mp3 atmayın. Sesli komutla çal komutu etkin değilse menüden giriş yaparak tümünü çalı seçin. Dediklerimi deneyin bakalım çalışacak mı?

*

Çevrimdışı Erhan

• *
  • 4305
  • +47/-2
« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2020, 09:55:18 ÖÖ »
Merhaba kardeş. Eskiden yanıyordu usb nin ışığı ama şimdi yanmıyor. Ve doğal olarak usb çalışmıyor. Sebebi ne olabilir acaba?

Usb ışığı yanmıyorsa blue&me flashdiski okuyamaz. Usb girişine elekteik gelmiyor. Bu durumda usb soketine gelen kablolarda kopukluk da olabilir. Cihaz içinde bir sorunda. Bir elektronikçiye göstermekte fayda var.

*

Çevrimdışı frhtbrt

• 72
  • +0/-0
    • www.kenzoto.com
« Yanıtla #9 : Kasım 06, 2020, 10:13:18 ÖÖ »
Usb ışığı yanmıyorsa blue&me flashdiski okuyamaz. Usb girişine elekteik gelmiyor. Bu durumda usb soketine gelen kablolarda kopukluk da olabilir. Cihaz içinde bir sorunda. Bir elektronikçiye göstermekte fayda var.
Bi kontrol edeyim olmazsa. Kendiliğinden kopacagını düşünmüyorum ama. Teşekkür ederim yine de r

*

Çevrimdışı Akifislamoglu

• **
  • 16
  • +0/-0
« Yanıtla #10 : Kasım 06, 2020, 03:43:40 ÖS »
Usb ışığı yanıyorsa o zaman usb girişiniz çalılıyordur. Bu durumda flashdisk formatı fat 32 olacak şekilde formatlayın. Mümkünse 8gb'dan büyük dosya kullanmayın. Attığınız mp3'lerin kalitesi düşükleri deneyin. Flashdisk'te mp3 harici başka klasör olmasın. Çok sayıda mp3 atmayın. Sesli komutla çal komutu etkin değilse menüden giriş yaparak tümünü çalı seçin. Dediklerimi deneyin bakalım çalışacak mı?

Hocam bahsettiğiniz şeylerin hepsini yaptım, flashdisk formatı fat 32 ve 4 gb mp3'ler zaten çalışır durumdayken dinlediğim müzikler. sesli komutla çal komutu etkin çal dediğimde medya bulunamadı diyor.

*

Çevrimdışı Akifislamoglu

• **
  • 16
  • +0/-0
« Yanıtla #11 : Kasım 06, 2020, 03:49:04 ÖS »
Hocam bahsettiğiniz şeylerin hepsini yaptım, flashdisk formatı fat 32 ve 4 gb mp3'ler zaten çalışır durumdayken dinlediğim müzikler. sesli komutla çal komutu etkin çal dediğimde medya bulunamadı diyor.

forumda eski gönderilerde güncelleme yapılması gerektiğinden bahsedilmiş, ilgili sayfaya da ulaşamıyorum ekteki gibi boş bir sayfayla karşılaşıyorum.

*

Çevrimdışı frhtbrt

• 72
  • +0/-0
    • www.kenzoto.com
« Yanıtla #12 : Kasım 06, 2020, 03:51:00 ÖS »
forumda eski gönderilerde güncelleme yapılması gerektiğinden bahsedilmiş, ilgili sayfaya da ulaşamıyorum ekteki gibi boş bir sayfayla karşılaşıyorum.
Soldaki Adobe reader e tıklayıp yüklerseniz açılıyor sayfa

*

Çevrimdışı Akifislamoglu

• **
  • 16
  • +0/-0
« Yanıtla #13 : Aralık 08, 2020, 02:44:06 ÖS »
Flash belleği çıkarıyorum evde çocuk bişeyler yapıyo format mormat değiştiriyor götürüyorum çalıyor, aradan on dakika geçiyor şarkı geçmek için tuşa basıyorum o hüzünlü yazı çıkıyor "medya bulunamadı" :(

Ne yaptıysam çözemedim, artık sorunu çözmeme yardımcı olacak arkadaşa köfte bile ısmarlayacak duruma geldim o derece :((

*

Çevrimdışı Samet Ağır

• 411
  • +3/-0
  • Araç Marka ve Modeli: 2011 fiat linea
  • Araç Modeli: Linea 1.6 multijet
  • Kan Grubu: B Rh+
  • Km: 210000
  • Motor: 1.6 Multijet 105 HP
« Yanıtla #14 : Aralık 08, 2020, 11:33:45 ÖS »
Flash belleği çıkarıyorum evde çocuk bişeyler yapıyo format mormat değiştiriyor götürüyorum çalıyor, aradan on dakika geçiyor şarkı geçmek için tuşa basıyorum o hüzünlü yazı çıkıyor "medya bulunamadı" :(

Ne yaptıysam çözemedim, artık sorunu çözmeme yardımcı olacak arkadaşa köfte bile ısmarlayacak duruma geldim o derece :((
Aşağıdaki gibi bir bilgi var ama arkadaşın adini koyamadım  buraya..
Bazi şeylerden bahsetmiş. Beni de aşar ama bizim çocuklar anlar bu isten. Belkide sorununun çözümü bu yazidadır.
Gözüm yüksekte degil köfteci Yusuf da olur.. :) :)