*

Çevrimdışı gsspaw1905

• **
  • 11
  • +0/-0
  • Motor: Hiçbiri
Vites ve Körük Değiştirme Yardım
« : Eylül 08, 2020, 03:16:15 ÖS »
Vites ve körük yıpranmış  yeni alacagım siteden baya yer gezdim    aceba  körüğü yukarı doğru çektiğimizde gelirmi daha doğrusu  körük nasıl çıkıyor yardım edebilecek varsa sevinirim

*

Çevrimdışı kanser51

• 664
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat
  • Araç Modeli: 2014
  • Donanım: Pop
  • Km: 195625
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
Ynt: Vites ve Körük Değiştirme Yardım
« Yanıtla #1 : Eylül 08, 2020, 03:19:58 ÖS »
Vites ve körük yıpranmış  yeni alacagım siteden baya yer gezdim    aceba  körüğü yukarı doğru çektiğimizde gelirmi daha doğrusu  körük nasıl çıkıyor yardım edebilecek varsa sevinirim

Hocam ben yaptım yeni topuz ve körük aldım orijinal kodlu parçalarla, dışarda kendim yaptırayım dersen astarı yüzünü  geçiyor...

Körük çerçeveyle birlikte çıkıyor çok rahat tutan tırnaklardanda attırırsanız körük elinizde ama takarken nasıl takarsınız bilemem yapan yerler var bir iki fir ayla görüşmüştük kargo gönder al fiyat uçuyor bende direk kendi parçayı aldım taktım...

https://www.fiatlinea.org/uye_otomobilleri/linea_orijinal_vites_topuzu_ve_korugu-t12485.0.html
« Son Düzenleme: Eylül 08, 2020, 03:22:57 ÖS Gönderen: kanser51 »

*

Çevrimdışı gsspaw1905

• **
  • 11
  • +0/-0
« Yanıtla #2 : Eylül 08, 2020, 03:25:18 ÖS »
Çektiğimizde  tırnaklar atıyor geliyor yani değilmi.
Yeni körük alıyım  takarkende tırnaklarını kırmadan içine yittirmemiz lazım yani anladıgım kadarıyla

*

Çevrimdışı gsspaw1905

• **
  • 11
  • +0/-0
« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2020, 03:27:00 ÖS »
Siz niğdelimisiniz bende niğdedeyim lakin hiçbiryere sormadım  fiyatları bellimi aceba  ne kadara takarlar  bilginiz  varmı

*

Çevrimdışı kanser51

• 664
  • +1/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat
  • Araç Modeli: 2014
  • Donanım: Pop
  • Km: 195625
  • Motor: 1.3 Multijet 95 HP
« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2020, 05:24:57 ÖS »
Siz niğdelimisiniz bende niğdedeyim lakin hiçbiryere sormadım  fiyatları bellimi aceba  ne kadara takarlar  bilginiz  varmı

Evet üstadım memleket Niğde ama ben Kilis teyim. Üstad bence hiç uğraşma yaptıracağın deri orjinali gibi olmayacak ben konuda parça numarasını paylaştım körük çerçeveyle birlikte 100 tl idi sanırım al tak. Tabiki bütçe meselesi