*

Çevrimdışı arabic2537

• **
  • 12
  • +0/-0
  • Araç Marka ve Modeli: Fiat Linea
  • Araç Modeli: 2008
  • Donanım: Dynamic
  • Kan Grubu: B Rh+
  • Km: 300000
  • Motor: Fire 1.4 77 HP + LPG
Bu ihtiyara bir yardım edin...
« : Mayıs 21, 2023, 10:16:23 ÖS »
Merhaba arkadaşlar,
Bu yaşdan sonra gençliğim aklıma geldi ve aracıma ses sistemi düzeyim dedim...Araçta orjinal teyp yerine 10.1 inch ekranlı android ünite var,arkasında tek amfi çıkışı ve subwoofer çıkışı var.Jameson 5000 watt 5 kanallı bir amfi aldım.Bunun için bir tarafı 2 giriş bir tarafı 6 çıkışlı el yapımı kablo ısmarladım.Şimdi bu yapıya nasıl bir bass ve midrange almalıyım ,aracın orjinalinde tweeter var tekrar almalımıyım.Cevaplarınız için teşekkür ederim..

*

Çevrimdışı arabic2537

• **
  • 12
  • +0/-0
Ynt: Bu ihtiyara bir yardım edin...
« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2023, 10:18:14 ÖS »
Aracım 2008 Fiat Linea....Kullanmakta olduğum media navigold pv100 modeli...Bütçeden ziyade bu amfi ve teyp ile kullanabileceğim minumum ve maximum değerlerdeki hoparlör ve bass şeklinde değerlendirme yaparsak ben aralığı kullanarak seçim yaparım.
Ön iki kapıya midrange düşünüyorum arka iki hoparlörü teybin çıkışında bırakmayı planlıyorum.Pandozit atıp üzerine 2 kayık 2 20cm midrange düşünüyorum ama pandozittekilerin hepsi fazla olursa icabında sadece ikisini bağlayıp diğerlerini sadece görsel olarak pandoziti doldursun diye bırakabilirmiyiz.

*

Çevrimdışı arabic2537

• **
  • 12
  • +0/-0
Ynt: Bu ihtiyara bir yardım edin...
« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2023, 10:19:06 ÖS »
Bir merak ettiğim konuda şu...Teybin arkasında tek amfi çıkışı ve bir tanede subwoofer çıkışı var.Şimdi ben 2 giriş 6 çıkış rca kablo aldım ya,bunun 2 girişi teybin arkasına 6 çıkışın 4 ünü amfi girişine kalan 2 taneyide amfinin subwoofer girişinemi takacağım yoksa amfi için teybin arkasından subwoofer çıkışından tekrar bir kablo dahamı çekeceğim.