Bunu sizmi uyguladınız? ayrıca bu tam kenarlara geçmeli sanırım değilmi? iç kısma yapışmalı değil.
Kapi kenari ilave fitil uygulamasi.... ornek
Arkadaşlar benim fitillerim geldi ama iş ve hava koşulları yüzünden şuan için beklemeye aldım.Fitiller gerçekten umduğumdan daha iyi esneklik ve kalitede çıktı. 20 gündür kargoda olmasına ve satıcının gelişi güzel yumak halde yollamasına rağmen ne bantında ne de kendinde bir deformasyon yok. ben ilk önce kaputun çamurlukla olan çizgisini kapatacak şekilde far ve ön panjurları da içine alarak bir nevi "U" şeklinde motor bölümüne uygulayacağım böylelikle aracın motor sesi sadece ön taraftan duyulabilecek ve iç tarafa yansıyacak motor sesi azalacak diye düşünüyorum. kalan fitilleri de örnek resimlerdeki gibi kapıların fitilsiz kısımlarına uygulayacağım.benim fitiller yapışkanlı tip bu arada 8 metre mevcut elimde umarım yeter ayrıca araç içi motor ve yol sesini telefonuma yüklediğim desibelmetre programı ile de kontrol edip gerçekten seste azalma olup olmadığını ölçeceğim. yoksa psikolojil olarak seste azalma varmış gibi hissedebilirim işlemden sonra.
aslında bende istiyorum. aslında o arkadaşınlada forumda birkaç arkadaşlada birleşip biraz getirtsek aslında bu işe ben taktım kafayı